Beoordelingen

Zeer goed hotel

10 uit 10

"Zeer goed hotel. Schitterende kamer! Rekening houdend met alle verzoeken van mijn geliefde voor ons verblijf. Ontbijt aan de top."

Marie, 30 juni 2022

Geweldig hotel op een geweldige locatie.

10 uit 10

"Twee nachten verbleven zonder ontbijt, dat is niet nodig omdat er zoveel plaatsen in de buurt zijn. Bedden waren erg comfortabel en werden opgewaardeerd door het hotel. Geboekt via Booking.com Personeel erg behulpzaam en kon niet meer hebben gedaan. Tassen opgeslagen terwijl we op pad waren voor en na het in- en uitchecken. Geweldig hotel op een geweldige locatie."

David McClinton, 30 juni 2022

Prachtig penthouse!

10 uit 10

"Heel aardig personeel, heel behulpzaam en een prachtig penthouse!"

Paul, 30 juni 2022

Zou zeker terugkeren naar dit hotel!

10 uit 10

"Fantastisch verblijf, prachtig gelegen en ruime kamers met uitstekende faciliteiten. Om te beginnen waren we niet zo zeker van de locatie omdat we dachten dat we misschien een beetje ver van het centrum waren, maar de locatie was absoluut perfect. Tal van lokale caf├ęs voor koffie en ontbijt (The Breakfast Club is een must!), Lopen naar het Rijks en Moco-museum duurt 10 minuten en dan nog eens 20 minuten naar de rosse buurt. Personeel was erg beleefd en behulpzaam, kamers waren brandschoon en veel groter dan verwacht. Enige nadeel zou zijn dat de muren vrij dun leken toen we gasten naast de deur hadden, maar niet zeker of dat exclusief voor onze kamer was. Zou zeker terugkeren naar dit hotel!"

Daniel, 30 juni 2022

Super service

10 uit 10

"Super service, heerlijk geslapen en een mooie locatie."

Ruben, 20 januari 2022