Contact

Voor al uw vragen, feedback of meeting- en groepsaanvragen kunt u contact met ons opnemen.

Mail: reception@hoteldowntown.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

De laatste nieuwtjes? Volg ons via Facebook, Twitter of Instagram.

Grand Hotel Downtown Amsterdam
Eerste Constantijn Huygensstraat 10A
1054 BR Amsterdam

Tel. +31 (0)20 760 2845
E-mail: reception@hoteldowntown.nl

Openbaar vervoer

Het hotel is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 1 (halte Eerste Constantijn Huygensstraat) en tram 17 (halte Bilderdijkstraat) verbinden het hotel eenvoudig met het Centraal Station en de binnenstad.

Parkeren

Maak het uzelf makkelijk en boek niet alleen een kamer maar ook een parkeerplek bij ons. Snel en comfortabel naar het centrum van Amsterdam. Selecteer parkeren tijdens het boeken!

Auto

Vanaf Utrecht(A2)

Voeg in op de A2 richting Amsterdam en vervolg uw weg op de Nieuwe Utrechtseweg/s110. Sla na 700 meter rechtsaf naar de President Kennedylaan/s110. Sla na 2.4 km  linksaf naar de Sadhouderskade/s100. Na 1.9 km slaat u linksaf naar de Overtoom/s106. Neem de eerste afslag rechts naar de eerste Constantijn Huygensstraat. U vindt ons hotel na 300 meter aan uw linkerhand. 

Vanaf Den-Haag/Rotterdam/Schiphol (A4)

Voeg in op de A4 richting Amsterdam en neem de westelijke richting op de afslag Knooppunt De Nieuwe Meer. Houd na 280 meter  links aan bij de splitsing, volg de borden voor E22/A10/Zaanstad/Ring Amsterdam en voeg in op de A10/E22. Sla na 1 km rechtsaf naar de Cornelis Lelylaan/s106 richting Oud-West en vervolg uw weg op de s106. Op de rotonde van het Surinameplein gaat u rechtdoor de Overtoom op. Na 1.7 km slaat u linksaf naar de Eerste Constantijn Huygensstraat. Na 300 meter vindt u ons hotel aan uw linkerhand.

Vanaf centrum (Centraal Station)

Vertrek in noordwestelijke richting op de De Ruijterkade/s100 en sla na 400 meter linksaf naar de Droogbak. Vervolg uw weg op de Singel en sla na 800 meter af naar de Raadhuisstraat. Vervolg uw weg op de Rozengracht en de De Clerqstraat. Sla na 260 meter linksaf naar de Bilderdijkstraat en vervolg uw weg op de Eerste Constantijn Huygensstraat. Na 50 meter vindt u ons hotel aan uw rechterhand.

Contact