Ontdek alle faciliteiten

Bij Grand Hotel Downtown staat gastvrijheid voorop en voelt u zich snel op uw gemak. Een leuke tip, verse koffie, of snel een taxi... Ons enthousiaste team staat 24 uur per dag voor u klaar.

Wilt u het Van Gogh Museum, Rijksmuseum of een ander museum bezoeken? Koop uw tickets bij onze receptie en vermijd lange rijen. Naast tickets voor musea verkopen wij ook tickets voor attracties en tours. Geen zin om buiten de deur te eten? Blijf lekker in uw kamer en bestel roomservice. We hebben een speciaal geselecteerd menu voor u met verschillende keuzes. Voor onze gasten met een kleine honger kunnen wij uiteraard de minibar vullen met onder andere Mars, Snickers, Toblerone, Pringles en frisdranken.

Tips en aanbevelingen

Voor tips en aanbevelingen voor restaurants, markten, en andere leuke tentjes waar ze lekkernijen serveren kunt u bij onze receptie terecht. Ze zullen u van alle informatie voorzien.

In ons restaurant Coffee Garden serveren wij het ontbijt. U hebt keuze uit verschillende warme en koude items van het buffet. Als u vooraf boekt ontvang u korting en is het ontbijt slechts €13,50 per persoon per dag. Het buffet bestaat onder andere uit vers fruit, zalm, worstjes, eieren, pannenkoekjes, croissants, muffins, en nog veel meer.

Services

Om uw verblijf nog comfortabeler te maken bieden wij alle services. Denk bijvoorbeeld aan wasserij service, paraplu’s tijdens regenachtige dagen, bloemen op de kamer, tickets voor het openbaar vervoer, en nog veel meer. Ook een taxi boeken of een lekker kopje verse koffie kunnen wij voor u regelen.

De faciliteiten

  Gratis Wi-Fi
  Roomservice
  Strijkijzer en strijkplank op aanvraag
  Taxi service
  Wasserij service
  Minibar
  Koffie en thee faciliteiten op de kamer
  Magazines in het Engels en Nederlands
  Fietsverhuur
  Toegangskaarten musea, attracties etc.
  Parkeergarage
  Bagageruimte
  Vergaderzaal
  Babybed (op aanvaag)
  Extra bed (op aanvraag)