Rijksmuseum arrangement

 Grand Hotel Downtown in Amsterdam biedt u het totale pakket. Een weekendje cultuur, extra lang uitslapen of een ontdekkingsreis op de fiets, Grand Hotel Downtown biedt uiteenlopende arrangementen voor uiteenlopende wensen. Geniet optimaal en kies het arrangement dat bij u past. 

De arrangementen zijn niet alleen geschikt voor onze individuele gasten maar ook voor groepen. Komt u met een groter gezelschap en wilt u zonder uzelf vooraf zorgen te maken een leuke daginvulling? Laat het aan ons over en wij zorgen voor het hele pakket. Neem contact op met onze medewerkers van de afdeling reserveringen en zij bieden u het ideale pakket voor de beste prijs.

Boek dit arrangement

Rijksmuseum arrangement

De cultuurliefhebber heeft het goed bij ons met het Rijksmuseum binnen handbereik. In tien minuten loopt u naar het Museumplein, het culturele hart van de stad, en kunt u genieten van wereldmusea als het Stedelijk, het Rijksmuseum en het Van Gogh. Combineer uw verblijf in ons hotel met de Rembrandts van het Rijks! Wij bieden u een overnachting met korting en leggen de kaartjes voor u klaar.

Inhoud arrangement:

  • Overnachting met korting in een modern ingerichte kamer
  • Toegangskaarten voor het Rijksmuseum
  • Gratis wifi